گروه کنترل غذا و داروی دانشکده داروسازی زنجان به عنوان یکی از گروههای مدعی در ارتقای سلامت جامعه و توسعه ارتباط دانشگاه با صنعت در کشور، همزمان با تأسیس دانشکده داروسازی تأسیس گردید و نقش برجستهای در ارائه خدمات علمی و کاربردی و تربیت نیروهای کارآمد و متخصص در زمینه توسعه سلامت و کیفیت در صنایع غذایی دارویی و فرآوردههای آرایشی - بهداشتی ایفا میکند. برای نیل به این اهداف، فعالیتهای این گروه در سه عنوان ذیل خلاصه میگردد.
فعالیتهای آموزشی
1) تربیت نیروی علمی کارآمد در قالب دورههای دکتری حرفه ای داروسازی جهت پذیرش مسئولیتهای محوله در امر نظارت و کنترل غذا، دارو و فرآورده های آرایشی و بهداشتی
و نیز ارائه خدمات مشاورهای در زمینه تداخلات غذا و دارو جهت بیماران.
2) تربیت نیروی علمی متخصص در زمینه ارزیابی و کنترل مواد غذایی، دارو و فرآوردههای آرایشی و بهداشتی در مقاطع مقدماتی و پیشرفته.
3) مشارکت در ارتقاء دانش داروسازان عمومی استان شاغل در بخشهای گوناگون از طریق برنامههای مدون بازآموزی
فعالیتهای پژوهشی
انجام پروژه های تحقیقاتی در زمینه های مرتبط نظیر آنالیز داروها، مواد غذایی و فرآوردههای آرایشی و بهداشتی از نظر مواد مؤثره و یا آلایندههای میکروبی و شیمیایی.
فعالیت های خدماتی
ارائه خدمات تخصصی به صنایع در خصوص آنالیز مواد غذایی، دارویی و فرآوردههای آرایشی و بهداشتی.